ÜZLETBERENDEZÉSEK, BELSŐÉPÍTÉSZETI ELEMEK


Ez az a terület, ahol igazán csodát lehet alkotni!


Üzletberendezéssel, belsőépítészettel foglalkozó partnereink fantasztikus terveket valósítottak meg - büszkén mondhatjuk – cégünk közreműködésével. Természetesen a komplex projektek többféle anyagból készülnek, az üzlet vagy egyéb helyszín bebútorozásán belül az általunk készített műanyag elemek a design részei. Elsősorban dekorációs célokat szolgálnak, de előfordul, hogy gyakorlati funkciót is teljesítenek.


Miket készítettünk tipikusan belsőépítészeknek?

 
 
 
 
 
A belsőépítészet tipikus anyagai:
Igazán szép, igényes munkákhoz leggyakrabban plexit javasolunk, hiszen ez az anyag sok színben kapható, különböző formákat lehet belőle kialakítani, ráadásul nagyon tartós, időtálló.
Ha viszont csak ideiglenesen van szükség egy elemre – például tájékoztató táblára vagy árukihelyezőre –  aminincs komoly igénybevételnek kitéve, és az ár fontos szempont, akkor sztirol lemezből vagy habosított PVC-ből is lehet készíteni a célnak megfelelő termékeket.
 
Alapanyagaink szortimentjét itt, árainkat itt találja.
 
A megmunkálási műveletek árát egyedileg kalkuláljuk.
 
 

 
Gyakori műveletek:
 
Ezen a területen igazából az egyedi műanyag feldolgozás összes művelete előfordul, akár nagy méretben is. Ahogy már említettük, az esztétikai funkció itt sokkal fontosabb, mint egyéb más felhasználási ágak többségénél.
Ha részletesen is érdekli, milyen műveleteket, milyen gépekkel és feltételekkel végzünk, itt talál bővebb információt.


Kérjük, nézze meg referencia válogatásunkat azokból a termékekből, amiket belsőépítész, üzletberendezés gyártó partnereink megbízásából készítettünk.

HOGYAN TOVÁBB?

Ha az eddig olvasottak alapján úgy látja, hogy tudunk önnek segíteni egy konkrét projektben, kérjük küldje el e-mailben
Ennek alapján munkatársunk megteszi komplex ajánlatunkat a teljes projektre. Természetesen, ha szükséges tisztázni egyes részleteket, azt írásban, telefonon, vagy akár személyes találkozás alkalmával megtesszük. Ha kéri, szívesen segítünk olyan tanácsokkal is, amik által gazdaságosabb, vagy stabilabb, biztonságosabb, a funkcióját jobban teljesítő lesz az a termék, amit tőlünk kér. Hiszen egy belsőépítész nem feltétlenül bír tapasztalattal a műanyagok terén.

Keressen bennünket!